Mapa portala English O nama > Podrška korisnicima   01 5999 918
Traži po     > Po zbirkama  Pomoć prilikom traženja  
IUS-INFO > Dnevni IUS-INFO > Savjet dana > Savjet
 
        - +   *  

Savjet dana

Popisi pravnih sadržaja

Pravne sadržaje pravnog portala IUS-INFO možete pretraživati prema popisu. Svaki tip pravnog sadržaja ima svoj popis pa tako postoje popisi zakona, podzakonskih propisa i međunarodnih ugovora.
Popis pravnog sadržaja nudi brojne mogućnosti koje Vam olakšavaju nalaženje željenog dokumenta. Na vrhu popisa nalazi se tražilica, a dodatno sužavanje pretrage omogućuju filtri koji se nalaze na desnoj strani popisa.

Propisi - popisi pravnog sadržaja

Popis pravnih sadržaja sastoji se od naslova propisate važnijih podataka o tom propisu. "Službeni list" je informacija  o broju Narodnih novina u kojem je objavljen osnovni tekst propisa, a datum prve objave je datum kada je taj broj Narodnih novina objavljen. Datum „Vrijedi od“ označava datum od kada je na snazi zadnja verzija redakcijski pročišćenog teksta.

Moguće je sortiranje po datumu prve objave i datumu „vrijedi od“.

U popisu pravnog sadržaja možete pronaći trenutno važeće redakcijski pročišćene tekstove, redakcijske pročišćene tekstove propisa koji su prestali važiti i osnovne tekstove propisa koji će tek u budućnosti stupiti na snagu.

Ukoliko redakcijski pročišćeni tekst ima verziju pročišćenog teksta koja će stupiti na snagu u budućnosti, u popisu možete naći trenutno važeću verziju pročišćenog teksta tog propisa, a do buduće verzije možete doći putem vremenske ljestvice propisa.

Iznad naslova propisa, podatak je o ukupnom broju dokumenata koji se nalaze u popisu, te broju stranica. Na dnu popisa omogućeno Vam je listanje stranica.

Prikaži SVE 
Postavi za početnu stranicu Spremi stranicu u favorite