c S
Dnevne novosti

Otvoren natječaj za sufinanciranje zdravstvenih i socijalno-humanitarnih udruga

22.12.2011 07:18 ZAGREB, 21. prosinca 2011.(Hina), Zagrebačka županija raspisala je natječaj vrijedan 1,5 milijun kuna za financijske potpore programima i projektima organizacija civilnog društva u području zdravstvene, socijalne i humanitarne djelatnosti za iduću godinu, koje svojim programima i projektima osiguravaju javne potrebe od interesa za Zagrebačku županiju.

Na natječaj, otvoren do 20. siječnja, mogu se javiti organizacije civilnog društva registrirane u Hrvatskoj, koje svoje programe i projekte provode na području Zagrebačke županije, te aktivno i kontinuirano djeluju najmanje jednu godinu u području za koje prijavljuju program ili projekt, promiču vrednote ustavnog poretka Hrvatske, a primarna im je djelatnost iz područja zdravstva, socijalne skrbi te humanitarne djelatnosti.

Program ili projekt koji provodi organizacija civilnog društva mora obuhvaćati osobe s prebivalištem na području Zagrebačke županije te usmjeren na stvarne potrebe krajnjih korisnika. Organizacija civilnog društva koja se prijavljuje na natječaj treba imati ljudske i materijalne resurse potrebne za provedbu prijavljenog programa ili projekta.

Tekst natječaja i obrasci za prijavu nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr, a obrasci se mogu podići i u Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Zagrebačke županije od 9 do 14 sati.