c S
Dnevne novosti

DIP: u subotu istječe rok za dostavu financijskih izvještaja

10.05.2013 07:16 ZAGREB, 9. svibnja 2013.(Hina), Državno izborno povjerenstvo RH (DIP) izvijestilo je kako po Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe u subotu, 11. svibnja istječe rok za dostavu financijskih izvještaja nadležnim izbornim povjerenstvima (općinskim, gradskim i županijskim).

Zbog toga će općinska, gradska i županijska izborna povjerenstva u subotu organizirati dežurstva u vremenu od 8 do 16 sati. "Za pravovremenu dostavu navedenih izvješća nije odlučujuće da ona u nadležnom izbornom povjerenstvu budu neposredno zaprimljena 11. svibnja 2013.

Izvješća mogu biti poslana i poštom, no tada moraju nadležnom izbornom povjerenstvu biti poslana preporučenom pošiljkom najkasnije s tim danom", ističe DIP u priopćenju.

Na internerskoj stranici DIP-a (www.izbori.hr) nalaze se obrasci IZ-DP, IZ-TP i IZ-MO, koje je potrebno dostavljati nadležnim izbornim povjerenstvima, odnosno objaviti u rokovima propisanim Zakonom o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe.