c S
Dnevne novosti

Hrvatska raste odazvati će se pozivu Mosta

04.12.2015 07:08 ZAGREB; 3. prosinca 2015. (Hina), Socijaldemokratska partija Hrvatske (SDP) priopćila je u četvrtak navečer da će se koalicija Hrvatska raste odazvati pozivu na razgovor kojega je za ponedjeljak, 7. prosinca predložio Most nezavisnih lista. "

Svi partneri koalicije Hrvatska raste doći će na predloženi zajednički sastanak Hrvatske raste s Mostom nezavisnih lista i Domoljubnom koalicijom", priopćio je Ured za odnose s javnošću SDP-a. Most nezavisnih lista, nakon jutrošnjeg neuspjelog pokušaja konstituiranja Hrvatskoga sabora, pozvao je čelnike koalicije Hrvatska raste i Domoljubne koalicije na zajednički sastanak u ponedjeljak u podne. 

Poručio je i kako će - ako se odazove samo jedna strana - samo s njoj nastaviti razgovore o sastavljanju reformske Vlade. HDZ je u ranije u četvrtak poručio kako mora obaviti konzultacije s koalicijskim partnerima prije nego što odgovori na poziv koji je Most uputio čelnicima HDZ-a i SDP-a na zajednički sastanak u ponedjeljak, a zasad s tim u vezi nije se mogao dobiti odgovor SDP-a.