c S
Dnevne novosti

Darko Milinović podnio ostavku, ministar Ćorić imenovao Kovačevića novim ravnateljem Plitvica

04.01.2018 07:25 ZAGREB, 3. siječnja 2018. (Hina) - Ličko-senjski župan i šef ličkog HDZ-a Darko Milinović podnio je ostavku na mjesto predsjednika županijske organizacije HDZ-a jer je ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić novim ravnateljem Nacionalnog parka Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, a ne kandidatkinju ličko-senjskog HDZ-a, objavio je u srijedu navečer  Večernji list. 
Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić u srijedu je novim ravnateljem Nacionalnog parka Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, doznaje Hina u srijedu navečer u Ministarstvu.   Milinović će danas u podne održati izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj će, doznaje se u ličkom HDZ-u, zatražiti odgovor je li vrh stranke podržao Ćorićev izbor. 

Županijska organizacije poduprla je Milinovića, piše Večernji. Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić u srijedu je novim ravnateljem Nacionalnog parka Plitvička jezera imenovao Tomislava Kovačevića, potvrđeno je Hini u srijedu navečer u Ministarstvu.