c S
Dnevne novosti

HUP o predloženim novim ministrima

28.12.2010 07:28 ZAGREB, 27. prosinca 2010. U Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP) vjeruju kako su osobe predložene za nove ministre, koje dolaze iz realnog businessa i imaju iza sebe iskustva i rezultate, sposobne odraditi posao.

Direktor Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) Davor Majetić izjavio je komentirajući predložene promjene u Vladi kako je premalo vremena prošlo za neku dubinsku analizu, no kako ljudi koji su predloženi za nove ministre dolaze iz realnog businessa, imaju iza sebe iskustva i rezultate te vjeruje da su sposobni odraditi posao.

U tom smislu smo optimisti, no moramo biti oprezni jer je pred njima kratak rok (godina dana), kazao je. Važnim smatra privlačenje investicija te se nada da će se u tom smjeru dosta raditi, rekao je osvrćući se na uvođenje nove funkcije potpredsjednika Vlade za investicije za koju je predložen Domagoj Milošević, predsjednik Upravnog odbora i većinski vlasnik Pastor Grupe i predsjednik Nadzornog odbora HUP-a. Važno je da se stvari počnu pokretati, kazao je Majetić.