c S

IUS-INFO Događaji

Pratite aktualne događaje

Znanje je moć. Informirajte se uz IUS-INFO.

 

U svom radu pravnici se moraju stalno educirati. Razvoj društva zahtijeva stalni razvoj prava, stoga je ulaganje u obrazovanje ključ uspjeha. Kako bi razina naše usluge bila još kvalitetnija, a naši korisnici zadovoljniji, organiziramo pravne edukacije i seminare.

Razvoj pravne znanosti od posebnog je interesa za društvo Lexpera. Zajedno s vrhunskim stručnjacima pripremamo naša stručna usavršavanja, konferencije, pravne praktikume i pravne radionice. Rješavamo trenutne probleme, razmjenjujemo mišljenja i usavršavamo svoje znanje u iskrenim raspravama.

U pripremi edukacija stavljamo fokus na praktičnu upotrebu znanja te na rješavanje konkretnih pitanja iz prakse, a sve kako bi pravnicima olakšali njihov rad.

Kroz aktualne teme iskusni i stručni predavači na zanimljiv i pristupačan način sudionicima će pružiti sve potrebne informacije i značajno pomoći u rješavanju konkretnih problema. Interaktivna predavanja u ugodnom okruženju manjeg broja sudionika omogućavaju neograničeno postavljanje izravnih upita predavačima i raspravu o odabranoj temi.

Lexpera događaji


Prijavite se ili